Fogászat

Rengeteg embernek nagyon rossz emlékei és fájdalmas élményei vannak a fogorvosi kezelésekről, azonban a modern fogászat képes arra, hogy mindezt feledtesse velünk. Itt ugyanis nem a fogak, a fogorvos, vagy maga a fogászati beavatkozás, esetleg a fájdalom áll a középpontban, hanem ezek tökéletes harmóniája, mindenekelőtt pedig az ön igényei.

A modern fogászatban nincsenek lehetetlenek, sem határok, de el lehet felejteni a régi beidegződéseket is a fájdalomról és a félelemről. Ha ez sikerült, akkor itt az idő, hogy ön is megtapasztalja, hogy mindez ma már nem a távoli jövő, hanem a megélhető jelen.

Hogy mégis mit kell tudni a modern fogászatról?

Először is képzeljük el a nyugalom szigetét

Egy kellemes környezetet, ami nem csak csendes, hanem kellemes és tiszta is egyben, a háttérben halk zenével, légkondicionált váróval, kávéval és ásványvízzel, hogy már a rövid várakozás is tökéletes miliőben teljen el. Mindez annak ellenére is fontos számunkra, hogy az előre egyeztetett időpontoknak köszönhetően a várakozási idő minden esetben minimális.

A fájdalommentes fogászat megérkezett

A legtöbb ember a fájdalom és a kellemetlenség miatt nagyon fél a fogorvosoktól. A modern fogászat azonban elhozta magával a fájdalommentes fogászati beavatkozás lehetőségét, ezáltal a legmodernebb magas nyomású aspirációs fecskendők jóvoltából már az érzéstelenítés is teljesen fájdalmatlan lesz.

Az esztétika mindenek felett

A modern fogászatban kiemelt fontosságú, hogy a legnagyobb beavatkozások is teljességgel észrevehetetlenek maradjanak. Legyen szó akár egy hagyományos fogtömésről, egy koronáról, egy fogpótlásról vagy éppen implantációról, a végeredmény minden esetben ugyanolyan mutatós lesz, mint egy egészséges és természetes fog.

Fogászat

A minimális beavatkozásra való törekvés

A foghiányos állapotot régebben – sőt, nagyon sok helyen még ma is – úgy kezelik, hogy ahhoz kárt tesznek a szomszédos, sok esetben még teljesen ép fogakban. A modern fogászat azonban lehetőséget nyújt arra, hogy különféle megoldások révén – például Adhesív-híddal vagy implantációval – kíméletesebb megoldás szülessen a problémára.

Implantáció, avagy fogbeültetés

Az implantáció, avagy a fogbeültetés a modern fogászat egyik csodája, hiszen segítségével örök életre elfelejthetjük a kivehető műfogsorokat úgy, hogy a beültetett fogak mind kinézetre, mind érzetre olyan hatást keltenek, mintha visszakaptuk volna az eredetiket. Ezáltal újra önfeledten mosolyoghatunk, bátran beleharaphatunk egy almába és szabadon élvezhetjük kedvenc ételeinket.

Nagyon elégedett vagyok mindennel! Várakozási idő szinte nem is volt, nagyon kedves az orvos és a recepciós is.
Kiss Andrea
Budapest, 25