Gyermek háziorvosi magánrendelés

A kicsik fogadására nyugodt, barátságos, gyermekbarát környezetben kerül sor. Miközben a kis páciensek megismerkednek a rendelővel, rögzítjük a kórelőzményt, aminek során a szülők segítségével, kikérdezés útján kerülnek felderítésre a családban korábban előfordult betegségek, a gyermek születésének körülményei, valamint esetleges problémái egyaránt.

Miért jó ez a gyermeknek?

  • Várakozás nélkül kerül sorra;
  • garantáltan nem éri negatív élmény a vizsgálatok során;
  • barátságos és gyermekbarát légkör fogadja;
  • lelkiismeretes és alapos vizsgálaton vehet részt;
  • holisztikus szemléletmód kerül alkalmazásra;
  • nem kell más, beteg gyermekekkel érintkeznie;
  • az orvos sietség és kapkodás nélkül, a kórtörténet alapos felmérésével áll neki a vizsgálatnak;
  • a gyermekeknek szánt háziorvosi magánrendelés egy hazánkban még kevésbé ismert szolgáltatás, de nem árt észben tartani, hogy valahol mindig van egy hely, ahová bizalommal fordulhatunk beteg gyermekünkkel az alapos kivizsgálás, illetve egy gyermekorvos szakértelmének reményében.

Még az anamnézis felvétele során pontosan lejegyezzük a kötelező- és az egyéb védőoltásokhoz kapcsolódó részleteket, valamint a korábbi betegségekre, illetve az azokra kapott gyógyszereket, az esetleges gyógyszerallergiákat is.

A pontos kórtörténet feljegyzését és a panaszok meghallgatását követően kerül csak sor a gyermek belgyógyászati vizsgálatára, aminek során súlyt és magasságát egyaránt megmérjük, a státuszfelvétel mellett pedig státuselemzés is történik. A vizsgálat során a gyermekorvos tetőtől-talpig megvizsgálja a kis beteget, ezáltal a kutacstól kezdve a fej, a fogak, a torok, a száj, a fül, a nyirokcsomók, a szemek, a tüdő, a szív, a has, a csontok, a láb és a bőr érintésével a lábboltozatig bezárólag.

Csak egy ilyen teljes körű belgyógyászati vizsgálat követően történhet meg a pontos diagnózis felállítása, aminek végeztével terápiás javaslatra is sor kerül, szükség esetben pedig a gyógyszer felírása is megtörténik. Amennyiben az eset úgy indokolja, a pácienst továbbirányítjuk más egyéb szakvizsgálatra, így például az allergológiára, fül-orr gégészetre vagy a pulmonológiára.

Árak

Konzultáció18000 Ft
Kontroll14000 Ft
Recept2000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

Kapcsolódó orvosaink

Gyorsan kaptam időpontot, a gyermekem pedig szakszerű ellátást. Nyugodt környezet, jófej dokik! Köszönöm
Szabó Enikő
Budapest, 27