Vissza az orvosokhoz

Dr. Halász Ágnes

(Fül orr gégészet)

2002-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetemen. Ezóta számos egyetemi klinikán dolgoztam hosszabb rövidebb ideig.

A Semmelweis egyetemen szakvizsgáztam Fül Orr Gégészet és Fej Nyak Sebészet szakágon 2007-ben majd ezt követően ráépített szakvizsgát tettem Csecsemő és Gyermek Fül Orr Gégészetből. Fő érdeklődési területem ennek megfelelően a gyermek fül orr gégészet, ezen belül is a gyermekkori horkolás-alvásfüggő légzészavarok és gyermekkori mandula és hallásproblémák.

Foglalkozom továbbá fertőző betegségekkel allergológia és immunológiai problémákkal, felnőtt melléküreg sebészettel, mandulaproblémákkal, horkolással nyálmirigy és pajzsmirigy sebészettel is.

Jelenleg az ország egyik kiemelkedő fülsebészeti centrumában (Bajcsy Zsilinszky Kórház) a gyermek részleg részlegvezetője vagyok, továbbá a kórházhoz tartozó állami rendelés rendelésvezető főorvosaként dolgozom.

A Magyar Televízió és a Duna TV szakértőjeként számos élő TV adásban szerepelek. Fő célkitűzésem az igényes korszerű szakmaiság a tisztességes és korrekt betegellátás mind az állami mind a magánszektorban.

Jelenlegi munkahelyek

Bajcsy Zsilinszky Kórház gyermek részleg részlegvezetője, a kórházhoz tartozó állami rendelés rendelésvezető főorvosa.

Tanulmányok

  • 2002-ben Szegedi Tudományegyetem elvégzése
  • 2007-ben Semmelweis egyetemen szakvizsga, Fül Orr Gégészet és Fej Nyak Sebészet szakágon majd ezt követően ráépített szakvizsga Csecsemő és Gyermek Fül Orr Gégészetből

Nagyon elégedett vagyok mindennel! Várakozási idő szinte nem is volt, nagyon kedves az orvos és a recepciós is.
Kiss Andrea
Budapest, 25