Vissza az orvosokhoz
Vissza az orvosokhoz

Dr. Kerékjártó György

(Pszichiátria)

Munkám a pszichiátriai szakellátás minden területét érinti.

A folyamatos szakmai továbbképzéseken rendszeresen részt veszek, követem a szakterület fejlődését a korszerűbb betegellátás érdekében.

A farmakotherápiás kezeléseken túl érdeklődésem a kognitív, illetve a magatartás terápiás eljárások, módszerek felé, nyitottabb, így több éves ilyen jellegű képzésen a módszerek elsajátítása miatt vettem részt a SOTE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján.

A megszerzett ismereteimet, tapasztalataimat a továbbiakban is szeretném alkalmazni a betegellátásban.

Jelenlegi munkahelyek

2014. december 01-től A III. kerületi Pszichiátriai Gondozóban dolgozom, mint pszichiáter szakorvos, 2015.december 01-től mint szakmai területvezető főorvos.

Korábbi munkahelyek

  • Első munkahelyem az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet 1976. szeptember 13-tól 1988. augusztus 1-ig.
  • 1988. augusztus 03-tól 2014. október 11-ig XVI. Kerületi Kertvárosi Eü. Szolgálat Pszichiátriai Gondozójában dolgoztam, ugyan csak a kerület pszichiátriai betegeinek nappali kórház jellegű ellátását biztosító intézetben.

Tanulmányok

  • 1976 szeptember11-én szereztem orvosdoktori diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetemen.
  • 1980-ban pszichiátriából 1984-ben neurológiából sikeres szakvizsgát tettem. Ezen munkahelyemen az általános pszichiátriai gyakorlaton túl betekinthettem, illetve tapasztalatot szerezhettem a forenzikus pszichiátria területéről is.

Gyorsan kaptam időpontot, a gyermekem pedig szakszerű ellátást. Nyugodt környezet, jófej dokik! Köszönöm
Szabó Enikő
Budapest, 27