Dr. Czeilinger Zsolt

Gyermekkardiológia 1998-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 2002-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen orvosbiológiai mérnök diplomát szereztem.

Dr. Czeilinger Zsolt

Rendelési idő

  • Kedd 14:00 - 18:30
  • Szerda 08:00 - 12:00

Rendelési cím

  • Árvai Medical Center 1165 Budapest Nyílhegy utca 4.
Dr. Czeilinger Zsolt
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Czeilinger Zsolt
biográfia

1998-tól a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjában dolgozom. A klinikai munkám során gyermekkori szívbetegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozom, részt veszek a szívbeteg gyermekek műtét előtti kivizsgálásában, műtét utáni követésében és gondozásában. Munkám során nagy számban végzek hagyományos mellkasfalon keresztüli, illetve nyelőcsőből szívultrahang vizsgálatokat.  Szakterületem a non-invazív ultrahang alapú képalkotó eljárások. Munkatársként részt vettem 3 dimenziós gyermek szívultrahang fejlesztésében.

Magyarországon elsőként végeztem gyermekeknél nyelőcsőből (transesophageális 3D), illetve valós idejű 3 dimenziós szív ultrahang vizsgálatot. A témakörben számos nemzetközi és hazai cikk szerzője vagyok, illetve több alkalommal nemzetközi konferencián előadást is tartottam. Néhány évig a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információtechnológiai Karán az ultrahang alapú képalkotó eljárások tantárgyat oktattam.

2004-ben csecsemő és gyermekgyógyász, 2007-ben csecsemő és gyermekkardiológus szakvizsgát tettem. 2007-től az Európai Gyermekkardiológus Társaság (AEPC) tagja vagyok. 2008 óta házi gyermekorvosként dolgozom a 16. kerületben, azonban a Gyermekszív Központban továbbra is folymatosan járóbeteg ellátást végzek.

2008. óta a 16. kerületi szakrendelőben, valamint 2010. évtől kezdődően a Zuglói Egészségügyi Szolgálatnál is folytatok gyermekkardiológiai szakrendelést.

2015-től az Örs Vezér Téren lévő gyermek szakrendelő rendelésvezető főorvosa vagyok.

2016. őszétől dolgozom az Árvai-Barta Med Magánklinika gyermekkardiológiai magánrendelésén

Jelenlegi munkahelyek

  • Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központ
  • 16. kerületi Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat gyermek kardiológiai szakrendelés
  • Zuglói Egészségügyi Szolgálat gyermek kardiológiai szakrendelés, rendelésvezető főorvos

Gyermekkardiológia magánrendelés árak

Gyermekkardiológia árak

Vizsgálati csomagok

  • Gyermekkardiológiai alap csomag: Szakorvosi vizsgálat, nyugalmi EKG, Szív UH 38000 Ft
  • Gyermekkardiológiai sportolói csomag: Szakorvosi vizsgálat, nyugalmi EKG, Szív UH, terheléses EKG vizsgálat (kerékpár) 48000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel! Hétvégi ügyeleti díj: 6.000 Ft.
A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 24 órával ingyenes. Ebben az esetben a megfizetett összeget visszatérítjük Önnek. A 24 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 50%-át páciensünk köteles megfizetni.

Összes megtekintése

Egészségpénztári partnerek

Hívás