Dr. Gita Basirikia

Kardiológia Elhivatottan és pozítív szemlélettel dolgozom azon, hogy pácienseim egészségesebb és teljesebb életet élhessenek.

Dr. Gita Basirikia

Rendelési cím

  • Árvai Medical Center 1165 Budapest Nyílhegy utca 4.
Dr. Gita Basirikia
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Gita Basirikia
biográfia

Üdvözlöm, Dr. Gita Basirikia vagyok.

Felsőfokú tanulmányaimat sejt és molekuláris biológia, mikrobiológia, bakteriológia (microbiology – bacterology) területen BSc majd MSC diploma szerzéssel kezdtem. Ezt követően Szegeden 6 év alatt általános orvosi diplomát szereztem 2010-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán (SZOTE), majd 2017-ig a SOTE kardiológusa voltam ahol kardiológiai szakvizsgát tettem. Továbbképezve magam Echokardiográfia (TTE) lincencemet 2019-ben szereztem meg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán.

Elhivatottan és pozítív szemlélettel dolgozom azon, hogy pácienseim egészségesebb és teljesebb életet élhessenek.
Az orvos-páciens kapcsolat nagyon fontos számomra, hiszen a jo diagnózisnak és a megfelelő kezelésnek ez az egyik alappillére. Empatikus vagyok és figyelmesen hallgatom a pácienseim panaszait és tapasztalásait magukkal szemben, hogy jobban megértsem a problémáikat.

Magyarul és angolul is kiválóan beszélek, így tanulmányaimat is sokkal bővebb rétegekben tudtam elmélyíteni. Pácineseimmel nem lesz akadály a megfelelő kommunikációs csatorna megtalálása.

A kardiológián belül viszont a panaszok meghallgatása mellett rendkívül fontos a technológiai képzettség is.

Nagy tapasztalatom van a szívultrahangban*, ami a legfontosabb diagnosztikai eszköz a szívbetegségek felismerésében. A szívultrahang a szívbetegségek korai felismerését és kezelését teszi lehetővé, ami a betegek egészségi állapotának javulásának az esélyeit növeli.

Bizalommal várom kedves meglévő és új pácienseimet a Móricz Medical Centerben lévő kardiológiai magánrendelésemen megelőzés vagy már kialakult probléma esetén is.

*A szívultrahang Echográfia részletes képet ad a szívről és annak működéséről, ami a második legfontosabb pillér ebben a szakmában. A szívultrahang (echocardiography) a szív működésének vizsgálatára szolgáló non-invazív, veszélytelen és akárhányszor ismételehető módszer, melynek során a páciens bőrén keresztül ultrahang hullámokat juttatunk a szívbe, és ezek által visszaverődő érzékelhető jeleket használunk annak feltérképezésére.
A szívultrahang segítségével meg tudjuk határozni a szív működésének rendellenességeit, kimutatni a szívizom elváltozásait, valamint megállapítani a szív billentyűk működésének rendellenességeit.
A szívultrahang color doppler vizsgálat a véráramlás feltérképezését teszi lehetővé.
Teljeskörű vizsgálataink között megtalálható a nyugalmi EKG, amely a szív ritmusának és a vezetési zavaroknak a felmérését teszi lehetővé. A terheléses EKG a szív működését vizsgálja fizikai terhelés alatt. A 24 órás ABPM vizsgálat az egész nap folyamán méri a vérnyomást, hogy a szívbetegségek kockázatát fel tudjuk mérni. A 24 órás holter EKG vizsgálat a szívritmuszavarokat vizsgálja a mindennapi tevékenységek alatt.

Kinek ajánlott a kardiológia vizsgálat?

Ilyen lehet a
szívritmuszavar
szívinfarktuson estek át
akinél a családban örökletes szívbetegség van jelen
magas vérnyomás
szédülés, gyengeség, mellkasi fájdalom jelentkezett
terhelés esetén legszomjat érez
panasz nélkül pedig ha nem volt még átfogó kardiológia vizsgálata

Kardiológia magánrendelés árak

Kardiológia árak
  • Általános kardiológiai vizsgálat /első vagy kontroll/ +nyugalmi EKG 22000 Ft
  • Nyugalmi EKG 15000 Ft
  • Szívultrahang vizsgálat +24000 Ft
  • Terheléses EKG vizsgálat (kerékpár) +24000 Ft
  • 24 órás vérnyomás + EKG monitorozás, kiértékeléssel 26000 Ft
  • Konzultáció hozott leletek alapján 26000 Ft
  • Receptírás (1 vény) 5000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel! Hétvégi ügyeleti díj: 6.000 Ft.
A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 24 órával ingyenes. Ebben az esetben a megfizetett összeget visszatérítjük Önnek. A 24 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 50%-át páciensünk köteles megfizetni.

Összes megtekintése

Egészségpénztári partnerek

Hívás